PS4 YARDIM -------------------------------------------

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
------------------------------------------------

Son düzenleme:

Hokuto

Kullanıcı
1 Mayıs 2023
42
9
8
Çok geçmiş olsun. Bu konu hakkında bilgi sahibi değilim ama mavi ışık arızasına benziyor sizdeki hata.Fakat onlar fat kasada vardı. Cihaz yıpranmış bir cihazmıydı uzun süreler çalışmış temizliği termal macun ve ped değişimi zamanında yapılmışmıydı.Kullandığınız alan dar ve nefes almasını engeller tarzdamıydı? Yüksek ısılara maruz kaldı mı onu öğrenmek için sordum hocam. Ayrıca güvenli moda aldınız mı?

Güvenli Modda Yeniden Başlatın
Sorun bir yazılım sorunuysa, PS4'ünüzü Güvenli Modda yeniden başlatmak sorunu çözebilir.

Güç düğmesine basarak PS4'ü kapatın.
Güvenli Moda girmek için, biri güç düğmesine bastığınızda, diğeri yaklaşık 7 saniye sonra olmak üzere iki bip sesi duyana kadar Güç düğmesini basılı tutun .
Kontrol cihazınızdaki PS düğmesine basın .
Çözünürlüğü Değiştir , Veritabanını Yeniden Oluştur veya Varsayılan Ayarları Geri Yükle'yi seçin , ardından Yeniden Başlat'ı seçin .

Ayrıca bu hata hdmi arzılarındada oluyormuş bi onuda kontrol edin hdmi girişi çok zorlandı mı?

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
---------------------------------------------

Son düzenleme:

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
---------------------------------------------

Son düzenleme:

zafer1453

Kullanıcı
16 Kasım 2020
450
92
28
Sanırım Güney köprüsü patlamış aynısı basıma geldi gönderdim tamire oldu

Hokuto

Kullanıcı
1 Mayıs 2023
42
9
8
Hocam selamlar. Yanitiniz icin cokl tesekkur ederim, cihaz yuksek isilara hic maruz kalmadi diyebilirim zira uzun uzun hic oynamadim, o kadar yormadim. Fakat temizligi konusunda ayni seyleri soyleyemem, bugun ust kapagi actim ancak uygun tornavidam olmadigi icin temizleme imkanim olmadi. Yarin uygun tornavida ile acip temizleyecegim.

Ne yazikki butonlar asla tepki vermiyor, yani hicbir sekilde mudahale edebiyorum cihaza. Videoda oldugu gibi elektirigi aldigi anda 3 kere bipliyor ve isik yanik kaliyor sadece.
Bu halde birakmayi denedim, CD takmayi denedim, bekletip acmayi denenim ama nafile.
Son umudum yarin acip temizlemek. Eger oda olmazsa tamir yollari gorundu demektir :/
dediğim gibi çook geçmiş olsun donanım tabanlı bir arızası var gibi gözüküyor. Sözüm meclisten dışarı sakın tamirciyim diyen herkese güvenmeyin. Bu devirde tamircilerin %95 kasap olmuş. Bilinen kişilere cihazınızı götürün parça değişimi vs vs engellemek maksadıyla siz ordayken tamir edilmesini isteyin. Ayrıca asla aracı ile cihaz tamiri yaptıranlara asla gitmeyin.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım