SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM 9.00 Oyun yükleme pkg

denizkaya

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
84
10
8
iyi günler herkese, 9.00 jailbreak yaptım geçenlerde ve hard diske oyunları atıp ps4e kurmaya çalıştım 4 oyundan 2si yüklendi 2si yüklenmedi. Bildirim kısmında hata alıyorum ilk başta ce-34704-8 hatası sonra uygulama bulunamadı hatası. Depolama alanına baktığımda diğer kısmında 60-70 GB gibi gözüküyor yeniden kurmaya çalışıyorum zatenn var yeniden kurulsun mu diyorum çözüm olmuyor. lütfen yardımcı olabilecek var mı? teşekkür ederim.

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
13 Aralık 2021
98
56
18
Acaba backportta mı kurmaya çalışıyorsun ? 9.0 da sadece oyun kurman yeterli oyun+backport kurmayı denersen o tarz hataları alabilrsin

4rhmaa

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
163
67
28
İndirmiş olduğun Pkg dosyası bozuk, yeni bir bağlantı ile tekrar indirin.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım