Kgvhg
Kullanıcı
- 19 Haziran 2021
- 9
- 0
- 1

Merhabalar ben bir tane PS4 buldum kırıla bilme ihtimali varmı? Cuh-2208b
Ekli dosyalar
-
3.6 MB Görüntüleme: 22
-
3.7 MB Görüntüleme: 21
Nereden bilmek mümkün?
Hocam seri numarasının bir önemi yok. Sistem versiyonunu öğrenmediginiz sürece kırılıp kırılamayacağını anlayamayız. Sistem versiyonu 7.55 ya da altındaysa kırılabilir. Bir şekilde öğrenmeniz lazım yoksa başka çaresi yokYaş anlamiyorsunuz mağaza yetkilileriPS4 açmaya izin vermiyorlar seri numarasından bir şey öğrenmek istiyorum
tuş kombinasyonları farklı sadece örneğin birinde pes oynarken yuvarlakla sekme içine girersin diğerine x tuşu ile girersin ama sadece oyun açılış ekranında ooyun içinde sorun olmaz pes oynarken oyuncu değişirken yuvarlak yerine x ile değiştirme yada tam tersi gibi düşün ntcs veya pal sürüm oluyordu sanırsamAcaba 2218b 2208b den üstün sürümmü acaba?
bilemem kırılır mı kırılmaz mı ben örnek verdim sadeceFutbol oyunları sevmem acaba jailbreak yapmak mükünmü (hiç açılmadı)
Jailbreak yapmak için sürüm önemlidir. Modeli Cuh numarası falan değil. İnşallah kırılabilen sürümdür sizinki.Futbol oyunları sevmem acaba jailbreak yapmak mükünmü (hiç açılmadı)
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK