SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM COD MW3 Split screen silah değiştirme

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
10
8
Herkese merhabalar. Call of Duty Modern Warfare 3 oyununda splitscreen modunda silah değiştirme(loadout) butonu kilitli durumda.Sadece oyuna girmemişden önce kurduğumuz custom silahı kullana biliyoruz. Her öldükten sonra silah değiştirmek için loadouts bölümüne girmek mümkün değil.(kilitli) Benzer sorunla karşılaşan varmı? Bilenler varsa lütfen yardım etsin

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
eğer az biraz ingilizceniz varsa şu videoyu izleyerek
bu sorundan kurtulabilirsiniz üstelik bunu kurduğunuz zaman kilitli silah seçenekleri ve oyunda olmayan bazı haritalar seçilemeyen diğer şeyler vesaire bir çok şey açılıyor eğer yapamazsanız elimden geldiğince yardımcı olurum goldhen 2.3 kullanmayı unutmayın ve videoyu izleyerek işlemleri yapın basit zaten

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
10
8
eğer az biraz ingilizceniz varsa şu videoyu izleyerek
bu sorundan kurtulabilirsiniz üstelik bunu kurduğunuz zaman kilitli silah seçenekleri ve oyunda olmayan bazı haritalar seçilemeyen diğer şeyler vesaire bir çok şey açılıyor eğer yapamazsanız elimden geldiğince yardımcı olurum goldhen 2.3 kullanmayı unutmayın ve videoyu izleyerek işlemleri yapın basit zaten
Videoda söylenilenleri aynı şekilde yaptım, olmadı nedense☹

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
10
8
oyuna girerken 1 Patch Applied 6 Patch Lines Applied yazdı mı ? oyuna girerken dediğim konsolun ana menüsünden oyuna girdiğiniz anda gelen kısım
Yaptım sonunda. Plugin.ini dosyasını goldhen klasörüne atmamışım. Çok teşekkür ederim,yardımınız için. Sonunda kurtuldum bundan. Allah razı olsun.
Bu sorunun olması çok garip. Bir çok insan bu sorunla karşılaşmış.İnsanlar oyuna bu kadar para veriyor.(kırık ps4ler hariç) Fakat normal local multiplayer oynayamıyolar. Herşey kilitli. Çok anlamsız. Online multiplayeri bilmem ama,localde böyle bişeyin olması çok saçma.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım