keremavi
Kullanıcı
- 23 Ocak 2022
- 24
- 9
- 3

Jailbreak sırasında flash belleği takıp tamama basıyorum. Ardından ekran kararıyor ve CE-36329-3 Hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim
Zaten exfatlı 5385672763 konuşalım istersenizO girdiğiniz adım konsola harici bir hdd atıyorum 2 TB HDD bağlamak içindir. Flash bellek bağlayarak bunu yapmayın.
Sizin konsola oyun atmanız için yapmanız gereken;
Flash belleğinizi bilgisayarda exfat biçiminde formatlayın,
Sonra içine pkg uzantılı oyununuzu atın,
Sonra flash belleği önceden HEN yapmış yani kırdığınız konsolunuza takın.
Ayarlar - Debug Settings - PAckage Installer adımından oyunu kurun. Tıpkı diğer oyunları kurduğunuz gibi.
05385672763 aynısı bende var arasanız yardımcı olursanız Çok mutlu olurumSorunu çözdüm, olurda aynı sorunu yaşayan biri olursa diye anlatayım. karo218'in sitesinde bulunan GoldHenV2B yi değil GoldHenV2B2 yi kullandığımda sorunum çözüldü.
Resimdeki gibi uyarı alıyorsanız "Bu USB depolama cihazını kullanmayı bırak" yazan yeri seçerek denediniz mi?Exfatlı zaten 5385672763. Konuşalım isterseniz
Denendim OlmadıResimdeki gibi uyarı alıyorsanız "Bu USB depolama cihazını kullanmayı bırak" yazan yeri seçerek denediniz mi?
Hangi HEN kırması yapıyorsunuz. Karo mu başka bir kırma mı?Denendim Olmadı
Konsolu kapatıp açın bu arada usb bağlı olmasın ve 6.72 sürümde olduğunuz için HEN kırması olarak başka bir 6.72 seçeneği ile kırma yapın.Denendim Olmadı
gamerhack.github.io/ps4jb672/ bu sürekli kullandığımKonsolu kapatıp açın bu arada usb bağlı olmasın ve 6.72 sürümde olduğunuz için HEN kırması olarak başka bir 6.72 seçeneği ile kırma yapın.
Sonra tekrar deneyin. Hangi hen ile kırdığınızı belirtirseniz daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.
Hen yapıyorumHangi HEN kırması yapıyorsunuz. Karo mu başka bir kırma mı?
Hangi HEN versiyonuu kullanıyorsunuz başka hen kullanın diyeceğim ama daha hangi hen kullandığınızı belirtmediniz.Hen yapıyorum
Diğer tarafa yazdım. Bir oradan bir buradan yazmayın. Tek bir yerden yazın.Al azif kullandım lefful kullandım darkmodder de kullandım olmadı
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK