PS4 ÇÖZÜM Dahili hafızadaki oyunları silemiyorum.

Aizen

Kullanıcı
10 Aralık 2021
67
18
8
Merhaba arkadaşlar.

Dahili hafızada yer alan oyunları sistemden silemiyorum. "Options" tuşu ile açılan menüde "Sil" seçeneği yok. Sitede biraz araştırma yaptım ancak net bilgiye ulaşamadım. En sağlıklı çözümün format atmak olduğu yazılmış. Fakat konsolu tekrar kırmam ve silmek istemediğim oyunları tekrar yüklemem gerekecek. Daha kolay bir yolu var mı acaba?

carleone

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
105
32
28
bunun nedenı veri tabanı duzenlemesı sonrası hdd dolu gorunmesıne ragmen
ana ekranda gorunmeyen oyunları gerı cagırma denen işlemin yapılması
bu durumda bı program ıle youtube izleyip bakabılırsın (PS4 TOOLSET) ana ekranda gorunmeyen oyunları gerı cagırıyorsun
bu durumda da dedıgınız gıbı ''sıl'' sekmesı gozukmuyor muhtemelen cıhazınıza bu gerı cagırma ıslemı yapıldıgı ıcın ''sıl'' sekmesı cıkmıyor

Aizen

Kullanıcı
10 Aralık 2021
67
18
8
Selam.

Birkaç hafta önce elektrik kesintisi sebebi ile bütün oyunlar kayboldu. Nette epey araştırma yaptım ve veri tabanının bozulduğunu öğrendim. Python programı ile PS4'ü FTP üzerinden PC'ye bağlayıp veri tabanı düzeltme ile oyunları geri getirdim. PS4'ü, birkaç sene önce Hen yazılımı yükletip sıfır olarak aldım ve 2TB harici harddisk gönderip istediğim oyunları yüklettim. Ancak yanlış hatırlamıyorsam, ben PS4'ü aldığım günden beri bu oyunların hiçbirinde "Sil" seçeneği çıkmıyordu.

Dediğiniz programı indirip deneyeceğim. Cevap için teşekkürler.

İyi oyunlar.

Aizen

Kullanıcı
10 Aralık 2021
67
18
8
Selam.

Birçok uygulama denedim ancak hiçbiri işe yaramadı. En son XMB ekranından silinen "delete" seçeneğini getirmek için apollo save tool ile "rebuild app.db database" seçeneğini kullanarak "Sil" seçeneğini geri getirdim. Eğer bu da işe yaramasaydı sistemi sıfırlamaktan başka seçenek kalmayacaktı.

Son düzenleme:

carleone

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
105
32
28
kullanımı.jpg

hugoaktas

Kullanıcı
29 Mayıs 2023
55
4
8
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: -
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2023

amaros61

Kullanıcı
5 Ekim 2024
1
0
1
Selam.

Birçok uygulama denedim ancak hiçbiri işe yaramadı. En son XMB ekranından silinen "delete" seçeneğini getirmek için apollo save tool ile "rebuild app.db database" seçeneğini kullanarak "Sil" seçeneğini geri getirdim. Eğer bu da işe yaramasaydı sistemi sıfırlamaktan başka seçenek kalmayacaktı.

Hocam benim PS4 save tool var ama öle bı menu yok nasıl yapabilir

Aizen

Kullanıcı
10 Aralık 2021
67
18
8
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım