SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 OYUN İSTEK Gwent: The Witcher Card Game

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
"Gwent: The Witcher Card Game" oyun ilgimi çekti witcher 3 de oynuyordum zaten oynamak mümkün mü?

Önemli haber: bu oyunun Türkçe yaması yok yama niyetine PC ye virüs bulaştırıyorlar!
Site adı: turkce yamacı
Bu siteden uzak durun söylemesi benden.

Son düzenleme:

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,795
74,991
113

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Bildiğim tüm sitelere baktım ve bulamadım oyunu. Oyun çıkarsa türkçesine de bakarız. :)
fake pkg yi kendimiz de yapabiliyoruz diye biliyorum siz yapamaz mısınız ben anlamıyorum yoksa kendim yapardım.

Hazır seni bulmuşken sormadan olmaz :D horizon zero dawn Türkçe yama ne zaman çıkartırsınız? PC ye tam sürüm gelmiş bile. Kolay gelsin abi.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,795
74,991
113
fake pkg yi kendimiz de yapabiliyoruz diye biliyorum siz yapamaz mısınız ben anlamıyorum yoksa kendim yapardım.

Hazır seni bulmuşken sormadan olmaz :D horizon zero dawn Türkçe yama ne zaman çıkartırsınız? PC ye tam sürüm gelmiş bile. Kolay gelsin abi.
Şimdi bak, bu işlemi yapmak için oyunun ps4 üzerinde kurulu olması gerekiyor yani satın alınmış olmalı. Sonrasında oyunu dump edip dosyalara ulaştıktan sonra fake pkg'ye çeviriyoruz, ardından gelsin türkçe yama :) Ama maalesef bu oyun paylaşılmadığı için bir şey yapamıyoruz. Horizon ise şu anda belirsiz, yamanın çalınma riskine karşı ps4 sürümünü es geçmek zorunda kalıyorlar yoksa o da çıkardı. Sen yine de sabırla bekle kardeşim :)

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Şimdi bak, bu işlemi yapmak için oyunun ps4 üzerinde kurulu olması gerekiyor yani satın alınmış olmalı. Sonrasında oyunu dump edip dosyalara ulaştıktan sonra fake pkg'ye çeviriyoruz, ardından gelsin türkçe yama :) Ama maalesef bu oyun paylaşılmadığı için bir şey yapamıyoruz. Horizon ise şu anda belirsiz, yamanın çalınma riskine karşı ps4 sürümünü es geçmek zorunda kalıyorlar yoksa o da çıkardı. Sen yine de sabırla bekle kardeşim :)
O yamayı çalan serrefsizi telif hakkı diye şikayet etseniz bi para cezası girse aklı başına gelir. Siz nasıl yamayı port ederken izin istiyorsunuz ileride sıkıntı çıkmasın diye o da öyle yapmak zorunda kalır. Neyse bekleyip göreceğiz artık. iyi günler abi oyunun pkg si çıkarsa veya görürsem söylerim

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım