SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM internet üzerinden oyun güncellemesi yapmak ps4 YARDIM

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
ben nfs heat indirdim kurdum oynayabiliyorum sıkıntısız interneti açıp nfs heati otomatik güncellettirsem ps4 de güncellenir mi yada oyun bozulur mu yada bir şey olur mu?

2. soru bende assassins creed origins ORJİNAL cd si var ben bu oyunu nfs heat gibi ps4 den otomatik güncelletirsem bir şey olur mu

3. soru ben ac originse türkçe yama yaparsam bir şey olur mu (cusa kod mu ne varya onu hiç bilmiyorum nasıl anlarım onu da bilmiyorum ama arapça var benim aldığım cd de oradan bir şey anlayabilir misiniz?)

6.72 sürüm

UYARI: ben ps4 oyun ararken yanlış sitelere girdim galiba 1 tane virüs indirdi anında yok ettim ama anti virüs programımı çökertti(win10 defender) artık kalıcı bir şekilde bozuk başka anti virüs indirmek zorunda kaldım yabancı sitelere girerken çok dikkatli olun her indirme sonrası yada öncesi bi taratın derim uyarması benden

Pokexec

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
47
23
18
ben nfs heat indirdim kurdum oynayabiliyorum sıkıntısız interneti açıp nfs heati otomatik güncellettirsem ps4 de güncellenir mi yada oyun bozulur mu yada bir şey olur mu?

2. soru bende assassins creed origins ORJİNAL cd si var ben bu oyunu nfs heat gibi ps4 den otomatik güncelletirsem bir şey olur mu

3. soru ben ac originse türkçe yama yaparsam bir şey olur mu (cusa kod mu ne varya onu hiç bilmiyorum nasıl anlarım onu da bilmiyorum ama arapça var benim aldığım cd de oradan bir şey anlayabilir misiniz?)

6.72 sürüm

UYARI: ben ps4 oyun ararken yanlış sitelere girdim galiba 1 tane virüs indirdi anında yok ettim ama anti virüs programımı çökertti(win10 defender) artık kalıcı bir şekilde bozuk başka anti virüs indirmek zorunda kaldım yabancı sitelere girerken çok dikkatli olun her indirme sonrası yada öncesi bi taratın derim uyarması benden
Sorduğun sorular genel olarak aynı yola çıkıyor.
Öncelikle belirteyim oyunları playstationdan güncelleme yapmaya çalışma yoksa cihazı güncellersin yanlışlıkla daha hen yapıp oynayamazsın. Yani oyuna girişte oyunu güncelleyin uyarısı alırsan buna evet dersen senden psn hesabına giriş yapmanı vs istiyecek ve sistemi güncellemen gerektiğini söylicek o yüzden bu işlere girişme.

Oyunu güncellemek istiyorsan eğer sitede araştır eğer güncelleme dosyası var mı yok mu diye o Cusa koduna uyumlu dlc varsa onu yükleyebilirsin ama uyumlu değilse oyun hata verir.

Cusa kodunu öğrenmek içinse cd kutusunda yazar hatta yanlış hatırlamıyosam direk cdnin arka parlak kısmında ortadaki delik kısmında da yazıyor diye hatırlıyorum.

Oyun güncelleme işlemlerini dediğim gibi ps4 ten yapma internetten indirip uyumluysa eğer 6.72ye kadar olan güncellemeleri yapabilirsin. Ama bilgisayardan indirip kurman gerekli yani çok bilmiyorsan çok karıştırma yanlışlıkla sistemi güncellersin falan sonra oynayamazsın oyun. Hatta direk hen menüsünden update disable yap yanlışlıkla güncellemeye karşı.

3.Sorunun cevabı hakkında çok bilgim yok ama cdli oyuna türkçe yama yapmak için fpkg çevirip kurmak gerekli olabilir belki emin değilim...

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
benim ps4 de bi bozukluk var oto güncellemeyi kapattım ama yinede oto güncellemeyi yapıyor her ps4 açtığımda. bende durdurdum otomatik başlatmıyor o çok sıkıntı değil zaten de IMG_20200727_203840.jpg bak bu resimde origins güncelleme yapıyordu durdurdum istersem başlatabilirim. benden networke giriş yap diye zorlama yapmıyor, sadece indiriyor. güncellemeyi yaparsam ps4 güncellenmez dimi ondan emin olayım da zaten güncellemeyecem bendeki cusa kod için türkçe yama yok oyunu korsan indirmek zorundayım türkçe oynamak için (para veriyoz yine korsan oynuyoz anlamadım ki :D). bir de şuanda çoğu oyunları indiremiyorum newgamex sitesinden falan hep kırık link olmuş hepsi. başka bi site daha var o da cusa kodu vermiyor türke yama yapamam diye çekiniyorum... bi tane yabancı siteden far cry 5 buldum 300 kb hızında far cry 5 indiriyorum tahminen 3 4 gün içinde indirir artık :D
yardım için sağ ol.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım