SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM Kırık PS4'den oyun içi ekran görüntüsü nasıl alınır ? Yardım!!!

yaso

Kullanıcı
13 Aralık 2021
30
4
8
Oynadığım oyunlardaki aldığım ekran görüntülerini usb'ye ya da pc'ye atmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,554
113
Oynadığım oyunlardaki aldığım ekran görüntülerini usb'ye ya da pc'ye atmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Eğer herhangi bir resim veya video ekran görüntüsü aldıysanız zaten konsol ana menüsünde " Yakalanan Öğeler Galerisi " vardır oradan aldığınız resimleri/videoları görebilir ve istediğiniz üzerindeyken options tuşu ile "usb depolama cihazına kopyala" seçerek kolayca kayıt alabilirsiniz.

yaso

Kullanıcı
13 Aralık 2021
30
4
8
Hiç kurcalamamıştım sabah buldum sağolun cevabınız için fakat fotoğraf kalitesi bi tık düşük oluyor pc ye atınca sebebi nedir acaba ?

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım