ardaerdurak111
Kullanıcı
- 7 Ocak 2021
- 6,049
- 13,540
- 113

Merhaba arkadaşlar dün sizlere the last of us remastered oyunu için geliştirici menüsünü açan pkg dosyasını paylaşmıştım bu konumda ise sizlere TheMagicalBlob tarafından yapılmış naughty dog oyunlarının geliştirici menülerini açan programı sizlere paylaşmak istedim oyunların cusa kodu önemli değildir şimdi ilk önce programı indirin
Programı indirdikten sonra programı açıp

Extras... kısmına girip

Connect Manually kısmına ps 4 konsolunuzun ip adresini yazın ve Return.. tuşuna basın
Konsol ip adresinizi yazdıktan sonra ps 4 konsolunuzda ayarlar goldhen kısmına gelip binloader kısmını aktif edip ps 4 debug payloadunu açın ben karo218 kırma sitesini kullanıyorum

Ps4 debug payloadunu açtıktan sonra geliştirici menüsünü açmayı istediğiniz oyunu konsolda açıp
Program üzerinden geliştirici menüsünü açmak istediğiniz oyunu seçin ben bu rehber için the last of us remastered oyununu seçtim oyununuzun sürümü ne ise onu yazanı seçin

İstediğiniz oyunu seçtiğinizde Connected And Attachted yazıyorsa istediğiniz oyunda geliştirici menüsü açılmış demektir iyi oyunlar dilerim
The Last Of Us Remastered oyunundan geliştirici menüsü resimleri

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

Extras... kısmına girip

Connect Manually kısmına ps 4 konsolunuzun ip adresini yazın ve Return.. tuşuna basın
Konsol ip adresinizi yazdıktan sonra ps 4 konsolunuzda ayarlar goldhen kısmına gelip binloader kısmını aktif edip ps 4 debug payloadunu açın ben karo218 kırma sitesini kullanıyorum

Ps4 debug payloadunu açtıktan sonra geliştirici menüsünü açmayı istediğiniz oyunu konsolda açıp
Program üzerinden geliştirici menüsünü açmak istediğiniz oyunu seçin ben bu rehber için the last of us remastered oyununu seçtim oyununuzun sürümü ne ise onu yazanı seçin

İstediğiniz oyunu seçtiğinizde Connected And Attachted yazıyorsa istediğiniz oyunda geliştirici menüsü açılmış demektir iyi oyunlar dilerim
The Last Of Us Remastered oyunundan geliştirici menüsü resimleri

Son düzenleme:
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
Model: BLURAY