asdfghj714
Kullanıcı
- 5 Ocak 2022
- 12
- 3
- 3

Yine de istersen alabilirsin hocamhacı valla uygun fiyattan veriyorsun daha 10-15 gün oldu kardeşime cihaz aldık 500 lük slim kasa
şu an pişman oldum vallaproyu kendime alır slim i ona verirdim bende slim var
![]()
Şu anlık satılık duruyor bakalım belki senin ps4'ü o arada satabilirsin belli olmaz ben satılırsa haber veririm sanahacı kendi cihazımı satıp alsam desem ben satarım sende başkasına satmış olursun ...öt gibi ortada kalırım
kardeşime doğum günü hediyesi olarak aldım onuda hesabıma 1000 lira atta sana hediye alacam dedimo seviye düşün guya adama hediye alıyoz
işin garip tarafı benim patron tokatlı arada bir gidip geliyor![]()
ama senin cihaz sarı sitede 8400 ahmet burak gardasımŞu anlık satılık duruyor bakalım belki senin ps4'ü o arada satabilirsin belli olmaz ben satılırsa haber veririm sana![]()
Almak istediğinde fiyat konuşulur az biraz düşülürama senin cihaz sarı sitede 8400 ahmet burak gardasım
haggaten gecen hafta o kadar cok aradım ki ps4
ama aldım işte yoksa alırdım senin cihazı aha benim patron tokatta şimdi gelirken getirirdi neyse bakalım takipteyim![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK