PS5 YARDIM PPSA ve .7z Formatında Oyunların Kurulumu

seewaslee

Kullanıcı
7 Şubat 2026
12
0
1
Arkadaşlar ps5 kırık versiyon aldım pkg uzantılı olanları rahat bir şekilde kurabiliyorum fakat bazı indirdiğim oyunlarda pkg yerine oyun dosyaları oluyor yada .7z formatında sıkıştırılmış oyun dosyaları oluyor bunları ps5 e nasıl kurabiliriz.
Ayrıca ps5 i satın aldığım yer ps5 formatında yüklenen oyunları playtationdan silinemediğini farklı bir yönteminin olduğunu söyledi hatta harici ssd ayarlarsam daha kolay oyun yükler silersin dedi hiç bilgim olmadığı için soruyorum yüklediğim oyunları silebilir miyim?

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: STANDART
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16
HDD: 1 TB ssd
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 5060ti
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: oled
Kapasite: 128
Versiyon: 21.1.0
CFW: Atmosphere
Alım Yılı:

kuzukurt

Kullanıcı
13 Temmuz 2020
221
79
28
dahilideki oyunları itemflow ile yada ftp ile bilgisayara bağlayarak silebilirsiniz. dahilide çalışan oyunları gene rardan çıkardıktan sonra itemflow ile yada ftp ile harici hdd den cihaza kopyalayabilirsiniz. her oyun dahilide çalışmadığı için harici ssd daha mantıklı olabilir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu: 1004A
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 01.01.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 825GB
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 16.10.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core i7-1165G7
Ram: DDR4 - 8 GB
HDD: 256Gb SSD
Ekran Kartı: İntel İris XE
İşletim Sistemi: Wİndows 11 - 64 bit

seewaslee

Kullanıcı
7 Şubat 2026
12
0
1
dahilideki oyunları itemflow ile yada ftp ile bilgisayara bağlayarak silebilirsiniz. dahilide çalışan oyunları gene rardan çıkardıktan sonra itemflow ile yada ftp ile harici hdd den cihaza kopyalayabilirsiniz. her oyun dahilide çalışmadığı için harici ssd daha mantıklı olabilir
Dediğiniz gibi yaptım ama sanırım bir hata yaptım oyun klasörü içine bi kere daha oyunu kopyaladım bu sefer itemzflowda hem oyun görünmedi hemde şimdi silemiyorum yardımcı olur musun ?

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: STANDART
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16
HDD: 1 TB ssd
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 5060ti
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: oled
Kapasite: 128
Versiyon: 21.1.0
CFW: Atmosphere
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım