SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM Ps4 9.0 Jb ve Camera Move Hk.

emcoo

Kullanıcı
20 Aralık 2024
25
0
1
Merhaba ,
Ps4 Slim 9.0 Jb cihazım mevcut.
Bu konularda yeniyim , şuan için kırık cihazım ile camera ve bunu destekleyen oyunlar ile oynayabilir miyiz ? Kamera için bağlantı gerekmekte mi online olarak bu tarzda oyun deneyim tecrübesi olan varsa aydınlatabilir mi beni ? Bu konu hakkında pek birşey öğrenemedim internet ortamında.
Ayriyetten vr kullanmak yada almak istemiyorum sadece camera ve buna ek olarak ps move set mi almak gerekli yoksa camera yeterli olmaktamıdır ?
Tennis , Just dance gibi oyunlar için düşünmekteyim , aydınlatırsanız minnettar olurum gerçekten.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
270
806
93
Kırık cihazla camera, ps move, vr oyunlar oynayabilirsiniz.

Just Dance serisi için sadece kamera yeterli
Move oyunları için kamera gerekli. Çünkü kontrolcüleri kamera takip ediyor.

denemek için vr masa tenisi indirmiştim. vr başlık olmadan oynanıyor mu bilmiyorum.

kırık ps4 ile vr yada move kullanabileceğin online oyun yok.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım