SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM PS4 9.00 JailBreak sırasında kapanma.

celocan

Kullanıcı
20 Şubat 2021
58
54
18
Arkadaşlar merhaba 2 aydır cihazımı dinlenme modunda bırakıyorum. Dün şartlar gereği cihazı fişten çıkartmam gerketi. Şimdi tekrar açtım ve kırma işlemi yapıyordum. Bütün hostları denedim ancak
1. Sayfa yükleniyor.
2. Goldhen Sayfasından GoldHen 2.2.0 Butonunu seçiyorum.
3. USB Takma uyarısı geliyor.
4. USB'yi takıyorum ancak sol üste herhangi bir bildirim gelmeden 1-2 dakika sonra cihaz kendini kapatıyor.
Host değiştim, USB disk değiştim her şeyi değiştim. Lütfen yardımcı olur musunuz.
Son zamanlarda cihazını kıran varsa HOST önerisi veya sorun için çözüm önerisi önerebilir mi ?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 500GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 16.01.2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5 10200H
Ram: 16
HDD: 240GB - SSD
Ekran Kartı: Nvidia GTX 1650 TI
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,907
113
Tarayıcıya girerek ayarlar kısmından web sitesi verilerini temizle ve çerezleri temizle işlemi yapmanız gerekir. Daha sonra kırma deneyiniz.
Karo host sayfasını öneririm.
karo218.ir

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım