Yusuf722
Kullanıcı
- 20 Mayıs 2021
- 44
- 7
- 8
Ps4 slim cihaz kullanıyorum ac vallhalla yükledim kasıyor nedenini bilen var mı

İlk sürümleri olduğundan. Bende aynı şekilde oynayıp bitirdim. Oyunun düzelmesi için en az 8.03 te ki update lazım. O da ne zaman kırılırsa.Ps4 slim cihaz kullanıyorum ac vallhalla yükledim kasıyor nedenini bilen var mı
Evet türkçe oynuyorum o yüzden kasıyor galibaselam CUSA18522 – USA bu sürümünü indir oyna update yap herhangi bir kasma yok..eur sürümünü kurdun sanırım türkçe oynuyorsun.
Bende Türkçe oynamıştım.Evet türkçe oynuyorum o yüzden kasıyor galiba
Vallhalla benzeri oyun önerebilir misinBende Türkçe oynamıştım.
Diğer oyunlarını oynamadıysanız onları oynayabilirsiniz. Onun dışında fantastik oyun isterseniz Witcher 3 iyi oyun. Ama ac valhalla benzeri oyun aklıma gelmiyor. Ama mekaniksel benzerlik olarak souls oyunları oynayabilirsiniz.Vallhalla benzeri oyun önerebilir misin
odseyy i oyna aşırı güzel valhaladan güzel hikayede 10 numara grafiklerde 10numara türkçede yapabiliyorsun 93gb türkçe dahilVallhalla benzeri oyun önerebilir misin
Tşkler oynuyacamodseyy i oyna aşırı güzel valhaladan güzel hikayede 10 numara grafiklerde 10numara türkçede yapabiliyorsun 93gb türkçe dahil
Bendede bazı yerlerde kasma olmuyor ama norveçte çok kasıyorBen şu anda çok akıcı oynuyorum tek bir defa bile kasma olmadı baya memnunum. PS4 slim 6.72 Türkçe oynuyorum. Mesela bende Days gone'ı kasa kasa bitirdim ama buradan sordum kasma yok dediler. Artık neye göre bilmiyorum.
Ac serisinin rogue kadar hepsini oynadım unity ve diğer oyunu başında bıraktım dövüş sistemi yüzünden orgins ve odseyy seviye kasma ağırlıklı olduğundan dolayı başlamakta çekincem var bi ara başlarımDiğer oyunlarını oynamadıysanız onları oynayabilirsiniz. Onun dışında fantastik oyun isterseniz Witcher 3 iyi oyun. Ama ac valhalla benzeri oyun aklıma gelmiyor. Ama mekaniksel benzerlik olarak souls oyunları oynayabilirsiniz.
Unity benim en sevdiğim ac oyunlarından oldu. Odyssey de atlantisin kaderinden başlayınca 52.seviye de en iyi teçhizatla başlıyor. Origins te ise ben bu oyunu sevemediğimden seviye hilesi açtım. Unity in dövüş sistemi bence güzel ama zevk meselesi.Ac serisinin rogue kadar hepsini oynadım unity ve diğer oyunu başında bıraktım dövüş sistemi yüzünden orgins ve odseyy seviye kasma ağırlıklı olduğundan dolayı başlamakta çekincem var bi ara başlarım
Ac unity iyi oyun sadece dövüş sistemi ağır bide vallhalladan sonra l1 r1 r2 den sonra kare üçgene geçinnce zor geliyor vaktim olunca unity e başlıyacamUnity benim en sevdiğim ac oyunlarından oldu. Odyssey de atlantisin kaderinden başlayınca 52.seviye de en iyi teçhizatla başlıyor. Origins te ise ben bu oyunu sevemediğimden seviye hilesi açtım. Unity in dövüş sistemi bence güzel ama zevk meselesi.
Ben Rogue den sonra oynayınca iyi olmuş değişmesi demiştim. Şimdi oynasam alışmam zaman alır.Ac unity iyi oyun sadece dövüş sistemi ağır bide vallhalladan sonra l1 r1 r2 den sonra kare üçgene geçinnce zor geliyor vaktim olunca unity e başlıyacam
Tmm tşkler deniyecem odyseeyiBen Rogue den sonra oynayınca iyi olmuş değişmesi demiştim. Şimdi oynasam alışmam zaman alır.
Oyuna başlayacaksanız Odyssey e başlayın. Çünkü ben Odyssey den sonra Valhalla ya geçince tek birşey de alışmakta zorlandım. O da Odyssey de yüksekten atlayınca hiçbir şey olmuyordu. Onun dışında Odyssey e başlarsanız zorluk çekmezsiniz alışmakta.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK