SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM ps4 god of war ascension

asker222

Kullanıcı
10 Temmuz 2020
201
56
28
s. a. arkadaşlar. bazen youtubede denk geliyorum god of war ascension ps4 te oynayanlar var. bu işlemi yapabilmemiz mümkünmü? bu oyunu ps4 te oynayabilen varsa bilgi verebilirse sevinirim. hayırlı günler.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
s. a. arkadaşlar. bazen youtubede denk geliyorum god of war ascension ps4 te oynayanlar var. bu işlemi yapabilmemiz mümkünmü? bu oyunu ps4 te oynayabilen varsa bilgi verebilirse sevinirim. hayırlı günler.
O gördüğün videolar yabancı psn hesaplarda bulunan psnow ücretli hizmet üzerinden oynanıyor. Şimdilik psnow TR ye gelmedi ileride gelebilir.

Alternatif olarak bu oyunun ps3 iso dosyasını internetten indirip emulator ile bilgisayarınız var ise oynama ihtimaliniz vardır.

asker222

Kullanıcı
10 Temmuz 2020
201
56
28
O gördüğün videolar yabancı psn hesaplarda bulunan psnow ücretli hizmet üzerinden oynanıyor. Şimdilik psnow TR ye gelmedi ileride gelebilir.

Alternatif olarak bu oyunun ps3 iso dosyasını internetten indirip emulator ile bilgisayarınız var ise oynama ihtimaliniz vardır.
teşekkür ederim. pc de denedim emulatör ile ayarlarını ne yaptıysam kasma sorunundan kırtulamadım. cihazım msi oyun bilgisayarı ama onda bile kasmalar var.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113

cruzz31

Kullanıcı
13 Mart 2023
2
1
3
bannerlordu playstation 4 de attım ama açılmıyor hata verip playstation4 dördümü kapatıyor

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım