SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM PS4 Tema Kilidi Açılmıyor ?

evliyaogluoguzhan

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
53
34
18
Merhaba , başlıkta da belirttiğim gibi yüklediğim temaları sadece ilk yüklediğim zaman seçebiliyorum onun dışında temaların kilidi açılmıyor .
6.72 Hen 2.13 Kullanıyorum
Mira kullandım onda da aynıydı.

Sizde de böyle mi ?

evliyaogluoguzhan

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
53
34
18
aga be koskoca sitede kimse mi bilmiyor ?

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,023
76,334
113

evliyaogluoguzhan

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
53
34
18
@Scofield yok onları biliyorum 6.72 ye geçince böyle bir sorun yaşadım . Sıfırdan kurdum eskiden orjinal temalarım vardı onlar açılıyordu sadece şimdi orjinal oyun tema hiç biri yok . Temalar kalıcı ama kilidi açılmıyor ilk başta açılıyor sadece

Sorunum ilk başta yüklerken kilitleri açılıyor sonra kilit bir daha açılmıyor 6.72 de yaşıyorum bunu 5.05 de tema yüklerdim böyle bir sorun olmazdı

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım