SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 6.XX - 7.XX Versiyonlar için Kırma Diski ! - Sipariş Konusu

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,023
76,326
113
Kargom ulaştı bana. Kardeşim sağolsun çok ilgilendi. Sorularınız varsa çekinmeden iletebilirsiniz kendisine. Blu-ray'i de sağlam paketlemiş hiçbir şekilde zarar gelmemiş. Teşekkür ederim. @Scofield
@cromo4 Düşüncelerin için çok teşekkür ederim kardeşim eksik olma. Kargonun sağ salim sana ulaşması için elimden geleni yaptım. Keyifli oyunlar dilerim. Allah'a emanet ol. 🙏

mose

Kullanıcı
6 Ekim 2020
32
7
8
@Scofield hocam kargoyu çok güzel paketlemişsin valla tebrik ederim. Kolay kolay çizilip, kırılacak gibi durmuyor maasallah epey uğraşmışsın. Diski cihaza takip denedim, ilk islemde cihaz kapandı ancak 2.islemde saniyeler içinde kırılma işlemi gerceklesti. Her şey için teşekkür ederim iyi ki varsınız 🤩

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu:
Kapasite: 2tb ssd
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 2023

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,023
76,326
113
@Scofield hocam kargoyu çok güzel paketlemişsin valla tebrik ederim. Kolay kolay çizilip, kırılacak gibi durmuyor maasallah epey uğraşmışsın. Diski cihaza takip denedim, ilk islemde cihaz kapandı ancak 2.islemde saniyeler içinde kırılma işlemi gerceklesti. Her şey için teşekkür ederim iyi ki varsınız 🤩
@mose Çok sağ ol kardeşim eksik olma. Sizler de iyi ki varsınız. Keyifli oyunlar dilerim. Allah'a emanet ol. 🙏

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,023
76,326
113
@Wegas65 Kardeşim kırma cd'lerini güzel bir şekilde hazırlayıp sabah saatlerinde kargoya verdim. Hayırlı olsun. Van'a selamlar sevgiler. 🙋‍♂️

Bambambam

Kullanıcı
2 Ekim 2022
138
25
28
Merhaba playstation 5 yeni versiyonlar kırıldı son haftalarda ciddi hareketlenme var bunun icin detayli paylasim yapacakmisiniz ona gore bende cihaz alıcamda versiyona göre paylaşım olacakmi

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1tb
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 01.08.2020

apooktay

Kullanıcı
17 Ocak 2021
141
31
28
Arkadaşlar bu 7.61 için kullandığımız kırma diski için diğer üst surumlerdede kullanabiliyor muyuz 8 yada 9 sürüm kırıldığı zaman hepsi için ayrı ayrı mi

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,023
76,326
113
Arkadaşlar bu 7.61 için kullandığımız kırma diski için diğer üst surumlerdede kullanabiliyor muyuz 8 yada 9 sürüm kırıldığı zaman hepsi için ayrı ayrı mi
Hayır kardeşim. Disk açığı maksimum 7.61 versiyona kadar çalışıyor. Kırılan 8-9-10 arası versiyonlar lua destekli japon oyunundaki açık ile çalışmaktadır. Herkesin rahat bir şekilde kıracağı başka bir yöntemin çıkacağına inanıyorum ama zamanı belirsiz. Aslında son çıkan oyunlara backport yapılırsa çok daha iyi olur.

Bambambam

Kullanıcı
2 Ekim 2022
138
25
28
Lua oyunlarıni alabilrcegimiz site varmi güvenilir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1tb
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 01.08.2020
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım