SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 6.XX - 7.XX Versiyonlar için Kırma Diski ! - Sipariş Konusu

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,091
77,350
113
@kekocan91 Versiyonun 4.50 kardeşim. Kesinlikle güncelleme yapmadan sabırla bekle lütfen. Bulunduğun versiyonda HV açığı yer alıyor. Teknik olarak ön görülen, ps5 oyunlarını fpkg olarak oynamanı sağlatabilecek versiyon aralığındasın. Önceki mesajında bahsettiğin Last of us ve son çıkan oyunları bu versiyonda oynaman şu an için mümkün değil. Oynamak içinse versiyonu 7'ye yükseltmen gerekiyor. 4 versiyonunda oynayacağın az sayıda oyun olacak ki, oyunlar genel olarak da stabil çalışmıyorlar. Sonuç olarak versiyonu güncellemeden beklemeni tavsiye ediyorum. Kırma diski alırsan da kullanabilirsin.

kekocan91

Kullanıcı
28 Temmuz 2020
69
11
8
@kekocan91 Versiyonun 4.50 kardeşim. Kesinlikle güncelleme yapmadan sabırla bekle lütfen. Bulunduğun versiyonda HV açığı yer alıyor. Teknik olarak ön görülen, ps5 oyunlarını fpkg olarak oynamanı sağlatabilecek versiyon aralığındasın. Önceki mesajında bahsettiğin Last of us ve son çıkan oyunları bu versiyonda oynaman şu an için mümkün değil. Oynamak içinse versiyonu 7'ye yükseltmen gerekiyor. 4 versiyonunda oynayacağın az sayıda oyun olacak ki, oyunlar genel olarak da stabil çalışmıyorlar. Sonuç olarak versiyonu güncellemeden beklemeni tavsiye ediyorum. Kırma diski alırsan da kullanabilirsin.
Desteğin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ediyorum biraz daha bekleyelim gelişmeleri siteden takip ediyor olacağım
Saygılarımla

tazy

Kullanıcı
22 Aralık 2020
238
37
28
merhaba bendeki ps5 5.50 sürümünde ve hen işlemi rahatlıkla yapılıyor ama 6xx veya 7xx versiyona geçmeye gerek varmı yoksa elimdeki versiyonla uzun süre ps4 oyunları dahik yükleyip kullanabilir miyim yoksa sürümü güncelleyeceğim olmazsa ?

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım