SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Ratchet & Clank 2016 save hatası

Razor_01

Kullanıcı
26 Ağustos 2021
67
8
8
Oyunu oynarken bi anda seslerde bozulma oldu ve oyunu kapadım ardından hata oluştu uyarısı verdi tekrar oyunu açtığımda kaydınız bozuk diyip devam ettirmio save dosyasınıda depolamada bozuk veri diye gösteriyor nasıl düzeltebilirim

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
12,049
113
Maalesef save dosyanız bozulmuş olabilir ve save dosyasının tamiri mümkün değil ama konsol save bölümünde oyuna ait hatalı save dosyasını sildikten sonra belki eski save dosyalarınız var ise (oyuna göre değişir) yakın bir yerden devam edebilirsiniz. Değil ise internetten hazır bitirilmiş save dosyaları yada bölümlerini bulabilme şansınız olabilir.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

Razor_01

Kullanıcı
26 Ağustos 2021
67
8
8
Maalesef save dosyanız bozulmuş olabilir ve save dosyasının tamiri mümkün değil ama konsol save bölümünde oyuna ait hatalı save dosyasını sildikten sonra belki eski save dosyalarınız var ise (oyuna göre değişir) yakın bir yerden devam edebilirsiniz. Değil ise internetten hazır bitirilmiş save dosyaları yada bölümlerini bulabilme şansınız olabilir.
veri tabanını yeniden düzenle yaptım ve save dosyası düzeldi ama şimdide oyunlar silindi hdd de gözükmesine rağmen oyunlar ana ekranda ve kütüphanede gözükmüyor nası düzelticem(9.0 goldhen)

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
12,049
113
veri tabanını yeniden düzenle yaptım ve save dosyası düzeldi ama şimdide oyunlar silindi hdd de gözükmesine rağmen oyunlar ana ekranda ve kütüphanede gözükmüyor nası düzelticem(9.0 goldhen)
İşte o yüzden onu tavsiye etmedim zaten başınıza daha büyük bir iş açtınız. Şu konuya bakınız.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Razor_01

Kullanıcı
26 Ağustos 2021
67
8
8

Ekli dosyalar

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
12,049
113
Bağlantı kurulmamış demek ki videodaki bir şeyleri eksik yapıyorsunuz yani yanlış sırada yada hatalı IP kodu yada yanlış python program yada ftp açmadıysanız olabilir. Yani bunları doğru sıra ile yapmalısınız ve doğru python programını indirip kurduğunuzdan emin olun.
İşlemlere başlamadan önce bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aynı şekilde konsolu da yeniden başlatıp goldhen 2.1.2 gibi eski kırma ile kırın.

- Goldhen kırması yap
- İnterneti Aç (Daha önceden benim korunma ayarları videomdaki işlemleri yapmış olmanızı tavsiye ederim. Ana menüde kısayolu vardır)
- FTP Aç ve IP kodunu not al
- Bilgisayara ilgili python programını ve database düzeltici scripti indir (Videonun altında indirme linkleri var ve aynı pyhon sürümünü kurun)
- Powershell penceresi açıp videodaki script kodunu ve ip kodunuzu girince işlem kısa sürede tamamlanacak
- konsola dönün web tarayıcıyı açıp kapatın ve oyun ikonlarının geldiğini görebilirsiniz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
12,049
113
bu hatayı veriyor
Bu arada bunlarla uğraşmak yerine eğer çok oyununuz yok ise yada oyunlarınızın pkg olarak yedeği var ise aynı oyunları tekrar yüklerseniz oyun simgeleri tekrar geri gelir ve konsolda yüklü diğer oyun save dosyaları da bundan etkilenmez. Ama mevcut hata aldığınız oyunda save düzelmiş midir bilemiyorum. Eğer düzeldi ise zaten bozulmamış demektir çünkü bozulan save dosyası öyle kendi kendine düzelmiyor diye biliyorum. Oyunlarınızın save dosyalarından hangi oyunlarınız olduğunu hatırlayabilirsiniz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Razor_01

Kullanıcı
26 Ağustos 2021
67
8
8
Bağlantı kurulmamış demek ki videodaki bir şeyleri eksik yapıyorsunuz yani yanlış sırada yada hatalı IP kodu yada yanlış python program yada ftp açmadıysanız olabilir. Yani bunları doğru sıra ile yapmalısınız ve doğru python programını indirip kurduğunuzdan emin olun.
İşlemlere başlamadan önce bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aynı şekilde konsolu da yeniden başlatıp goldhen 2.1.2 gibi eski kırma ile kırın.

- Goldhen kırması yap
- İnterneti Aç (Daha önceden benim korunma ayarları videomdaki işlemleri yapmış olmanızı tavsiye ederim. Ana menüde kısayolu vardır)
- FTP Aç ve IP kodunu not al
- Bilgisayara ilgili python programını ve database düzeltici scripti indir (Videonun altında indirme linkleri var ve aynı pyhon sürümünü kurun)
- Powershell penceresi açıp videodaki script kodunu ve ip kodunuzu girince işlem kısa sürede tamamlanacak
- konsola dönün web tarayıcıyı açıp kapatın ve oyun ikonlarının geldiğini görebilirsiniz.
ip'yi düzeltince oldu sağolun,save dosyasıda düzelmiş

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
12,049
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım