-
Öne çıkan konu
- #1,111
- 2 Haziran 2020
- 4,799
- 75,055
- 113

Specter yayını başladı. Bakalım bu gece ki yayında neler olacak.
Rastgele.Specter yayını başladı. Bakalım bu gece ki yayında neler olacak.
Aynı eleman için internette 8.03’ü Sony’e bildirdi 10k aldı diye birşey paylaşmışlar ama hackerone’da birşey gözükmüyor. Kanıt olarak gösterilen görselde gözüküyor ama kendilerinde birşey yok. Yani büyük ihtimal yalan ve yanlış bilgi fakat kenarda dursun haber vermiş olayım.Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz şu sıralar yaprak kımıldamıyor, bu yüzden bekleyen arkadaşlara saygı gösterip geyik muhabbetinde devam etmenizi öneriyorum yoksa insanlar mesajlarınızdan umutlanıyor.
Bakın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen bu konuda dikkatli olalım.
ikinci olarak ise geçtiğimiz haftalarda sleirsgoevy’nin github reposuna yazdığı yorumları konuşmuştuk, log alamadığını felan söylemiştik.
yorumlar şurada:
![]()
Got kernel offsets and addresses on PS4 7.51 · Issue #78 · sleirsgoevy/ps4jb
I got some kernel offsets and addresses on PS4 7.51, will it help?github.com
şimdi arkadaşlar buraya bir kaç yorum daha gelmiş bu gün birisi Rusça açığın 7.51üzerinde çalıştığını bi kernel panic verdiğini bunu düzeltip 7.55 üzerinde çalıştıracaklarını söylemiş.
Fakat bir süre sonra aynı kişi biz 8.03 açığını da bulduk o da hazırda Sony’nin kapatmasını bekliyoruz demiş.
şimdi ilk mesaj Rusça olduğu için dedim arkadaşıdır kankasıdır felan ama 8.03 kısmı hiç gerçekçi gelmedi şu yüzden, açık 8.03’te çalışsaydı parayı zaten flow alırdı bunlardan önce, artık Sony’nin açık kapatmasını beklemiyoruz Sony herhangi bir açık olduğunda zaten parasını verdiği için kaptıp sürüm güncelliyor. Yani eskisi gibi 5.50’de açık buldum hadi Sony kapatsın diye bir durum yok.
velhasıl bu adamı sleirsgoevy’de takip etmediğinden, ben bu konuda bu Arkadaşı gerçekçi bulmuyorum fakat bunu gerçekmiş gibi yazan bazı twitler gördüm sizlerle paylaşayım dedim.
Hocam diyelim ki son sürüm (8.03) kırıldı. Neler olur ?Aynı eleman için internette 8.03’ü Sony’e bildirdi 10k aldı diye birşey paylaşmışlar ama hackerone’da birşey gözükmüyor. Kanıt olarak gösterilen görselde gözüküyor ama kendilerinde birşey yok. Yani büyük ihtimal yalan ve yanlış bilgi fakat kenarda dursun haber vermiş olayım.
Çarşı pazar karışırHo
Hocam diyelim ki son sürüm (8.03) kırıldı. Neler olur ?
KırılmazHo
Hocam diyelim ki son sürüm (8.03) kırıldı. Neler olur ?
Son sürüm kırılırsa herkesin zararına olur, başarım açmak isteyen hile yapmak isteyen online’a saldırır bu da Sony’nin imajını zedeler zarara uğratır, Sony zarara uğrarsa herkese dava açar ortalık yangın yerine döner. Eskisi gibi sitelerde oyun bile bulamayabiliriz.Kırılmaz
hocam peki ps3 ün tamamen kırılması Sony yi zarara itmemiş miydiSon sürüm kırılırsa herkesin zararına olur, başarım açmak isteyen hile yapmak isteyen online’a saldırır bu da Sony’nin imajını zedeler zarara uğratır, Sony zarara uğrarsa herkese dava açar ortalık yangın yerine döner. Eskisi gibi sitelerde oyun bile bulamayabiliriz.
Abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz, ama güncel oyun satışlarının büyük bir kısmı konsollardan geliyor konsola bu şekilde bir zarar vermek tüm sektöre zarar verir ve bu zararın yaptırımları olur.
Zamanı gelince Sony de sıkı sıkı PS4 e tuttuğu ipi gevşetir oda PS3 gibi hak ettiği rafa kaldırılır ama şuan için değil Sony PS4 den faydalana bildiği kadar faydalanacak huawei da oyun konsolu için kolları sıvadı bir çok rakibi çıkarsa mecbur ps5 e daha ağırlık verecekler yenilikçi olan kazanırhocam peki ps3 ün tamamen kırılması Sony yi zarara itmemiş miydi
Cfw ye kadar hâlâ yolumuz var desenizeZamanı gelince Sony de sıkı sıkı PS4 e tuttuğu ipi gevşetir oda PS3 gibi hak ettiği rafa kaldırılır ama şuan için değil Sony PS4 den faydalana bildiği kadar faydalanacak huawei da oyun konsolu için kolları sıvadı bir çok rakibi çıkarsa mecbur ps5 e daha ağırlık verecekler yenilikçi olan kazanır
İtmişti, bir dünya olay oldu geohot yüzünden. Psn’i kapattılar ya koskoca psn kapandı bir süre Sony hacklendi çıktılar basının önünde özür dilediler bi dünya olay oldu sony bu işten milyon dolarlarca zarar ettihocam peki ps3 ün tamamen kırılması Sony yi zarara itmemiş miydi
Sizce Hulk gerçek olabilir mi?Hadi bakalım buna ne denir budamı fake![]()
Auto install tam olarak nasıl çalışıyor direk ps4ten istediğimiz fpkg oyunu indiriyormyzadam 7.55 ve 8.02’ye yeni çıkan auto install yöntemiyle pkg yüklüyor ve oynuyor olay.
Omsk metodu bu haftalar önce bu günün geleceğini bildiğim için anlattım, araştırmalarım sürüyor ama bunda kayda değer birşey olacağını düşünmüyorum neden düşünmediğimi omsk hakkındaki yazıyı bulup okuyarak öğrenebilirsin.Hadi bakalım buna ne denir budamı fake![]()
Bana göre forum aktifliğini düşürür bu yöntem.Yapılması gereken sadece bu sayfayı yönetecek biri bence.Biri alakasız bir soru soruyor altına 5 kişide cevabını veriyor ortalık karışıyor.Düzenleyebilsek güzel olucak aslında.Yinede karar sizin açılırsada katılırım.@Scofield hocam tahmin ediyorum yoğunsunuzdur ama bir önerim var, siteye bir tane discord açalım belirli günlerde buluşur sohbet eder jailbreak durumlarından konuşuruz bu da YouTube üzerinden yayınlansa site üç beş kuruş kazanabilir site yardımı ihtiyacı olan daha çok insana yayılabilir daha çok insan aydınlanabilir. Discord’umuz olsa bir de aktif bir topluluğumuz olur. Geyik muhabbeti güzel ama forumun çalışma mantığı yüzünden kıymetli bilgiler arka sayfalara düşüyor insanlar da YouTube videolarına okumaktan daha çok ilgi gösteriyorlar.
hem yayınlar oluyor, izleyenler olur canlı bir şekilde discordda paylaşır tartışılır bu konuyu da daha sakin daha yavaş sadece gelişmelerle tutarız.
benim amacım kesinlikle ne para ne ün ne yetkiler, tek derdim Türkiye’de yaşayan insanlar nitelikli bilgiye kolayca ulaşabilsinler bunun dışında herhangi bir isteğim olmadığını şimdi herkesin önünde beyan ediyorum.
Hocam aslında bu düşüncenin çıkış noktası,Bana göre forum aktifliğini düşürür bu yöntem.Yapılması gereken sadece bu sayfayı yönetecek biri bence.Biri alakasız bir soru soruyor altına 5 kişide cevabını veriyor ortalık karışıyor.Düzenleyebilsek güzel olucak aslında.Yinede karar sizin açılırsada katılırım.
Ben zaten senin ne demek istediğini anlıyorum.Konudan çok alakasız insanlar tek kaynak olarak youtube gördükleri için hemen sevince kapılıyorlar bu videolarla.Ya senin dediğin yöntem olur yada ikinci bir başlık açılır sadece haber niteliği taşıyan bilgiler oraya paylaşılır,altında oley süpermiş yorumları bulunmaz.Bende derli toplu olması taraftarıyım,yeni katılan biri kırılma ne aşamada diye şu an forumdan öğrenmeye kalksa işi çok zor.Hocam aslında bu düşüncenin çıkış noktası,
değil Türkiye’de dünyada bu konuda video yayınlayan çoğu videonun çar çakallar tarafından çekilmesi. Hep bir clickbait hep bir yalan dolan işin ucu korsana gidiyor diye niteliksiz köhne videolar. İşin garip tarafı bu videoların bile tutuluyor olması ben PlayStation haber sitesindeki topluluğun Türkiye için bir modded warfare alternatifi olabileceğini düşünüyorum.
şimdi mesela yukarıda gelen video, haftalar önce anlattık biz bunu ama arkalarda kaldığı için unutuldu gitti, aynısı YouTube’da çekilseydi insanlar o konuyu araştırdığında önlerine çıkacağı için tekrar tekrar izlenirdi. Ben bu sitedeki toplulukta kesinlikle potansiyel görüyorum ve aynı düşüncede olan saygın insanların da bu site içinde buluşacağını düşünüyorum düşüncemin sebebi tam olarak budur
Aynen öyle hocam, burası mesela sadece yöneticiye veya yetkili kişilere açık olsa, geyik muhabbetinde standart sohbet dönse discord YouTube ile de şu tarz* gündemden jailbreak haberleri paylaşsak hem kaliteli ve doğru bilgi paylaşımı artar hem site para kazanır hem de yeni ve bilinçli kullanıcılar ediniriz.Ben zaten senin ne demek istediğini anlıyorum.Konudan çok alakasız insanlar tek kaynak olarak youtube gördükleri için hemen sevince kapılıyorlar bu videolarla.Ya senin dediğin yöntem olur yada ikinci bir başlık açılır sadece haber niteliği taşıyan bilgiler oraya paylaşılır,altında oley süpermiş yorumları bulunmaz.Bende derli toplu olması taraftarıyım,yeni katılan biri kırılma ne aşamada diye şu an forumdan öğrenmeye kalksa işi çok zor.
https://www.twitch.tv/videos/906321739
Eğer gerçekten 7.51'in icrasına sahipseniz, onu serbest bırakın ve diğer geliştirici gerisini halledecektir, ancak bu sadece birisi onu önce serbest bırakana kadar bir bahane, böylece onu değiştirebilir ve krediyi alabilirsiniz. |
Seninle nasıl özel olarak konuşabilirim? Sanırım koşmak için yardımına ihtiyacım olabilir |
@kafadergisi 7.51'deki yürütme için, kodu oluşturmak için toyc derleyicisini kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse, düzgün çalışması için gadget'larda hangi değişiklikleri yaptınız? Teşekkürler! |
Yayınlandıktan sonra, hiç kimse bu krediyi uygulamadan almayacaktır ve bence kullanıcıların geri bildirimlerinin istismarı daha iyi dengelemek istemesini beklemek için 7.51'i yayınlamanın en iyisi olacağını düşünüyorum. |
harshdhaliwal5103@gmail.com veya twitter.com/Harsh83106577 |
Raporumu hackerone sitesindeki Playstation'a gönderdim, 8.03 istismarına gelince, hala webkit olmadan, ancak 8.03 için webkit geliştirmeyi engelleyeceğim, 7.55 üzerinde çalışmayı bitirdiğimde Sony hatayı düzeltir ve ifşa etmeme izin verir |
|
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK