GardolapFuat
Kullanıcı
- 14 Ocak 2021
- 112
- 61
- 28

Merhaba,
Bu akşam bir yayın daha yapılacak. Yanlışım yoksa, TR saatiyle 00.30de baslayacak.
Bu akşam bir yayın daha yapılacak. Yanlışım yoksa, TR saatiyle 00.30de baslayacak.
Ağam bizle eğleniyiiŞahsi görüşüm Specter'den yakın zamanda birşey beklemeyin arkadaşlar. Twitter'dan Twitch canlı yayınlarımıza exploit veya benzeri için araştırma yaptığımızı düşünüyorsanız bağış yapmayın istiyor ve eğleniyorsanız bağış yapın demiş. Yayınlar eğitim amaçlı diyor.
Aslında projede her hangi bir değişiklik yok. En son 20 Ocak'ta güncellemişti ve halen öyle duruyor. Hatta geçen ay indirdiğim dosya ile karşılaştırdım bir satır bile değişmemiş. Bunun dışında Specter adlı geliştiriciye artık güvenim kalmadı. O kadar yayın yapıyor ama pek kıracak gibi görünmüyor, yani biraz iplemiyor gibi insanları. İnşallah bizleri yanıltır veya sleirsgoevy adlı geliştirici yine bombayı patlatır.Sleirs neredeyse 20 gündür güncellemediği github da bulunan projesini 1-2 dakika kadar önce güncellemiş. Onca zamandır projeye yoğunlaştığı için güncellemediyse eğer yakın zamanda bir şeyler çıkacaracaktır ortaya.
Hocam bana nedense bir şeyi bekliyorlar gibi geliyor kırılmayı yayınlamak için. Yani bütün aşamalar tamam ve bir şeyin gerçekleşmesini bekliyor gibi bir hissim var. Sadece hissiyatımı söylüyorumAslında projede her hangi bir değişiklik yok. En son 20 Ocak'ta güncellemişti ve halen öyle duruyor. Hatta geçen ay indirdiğim dosya ile karşılaştırdım bir satır bile değişmemiş. Bunun dışında Specter adlı geliştiriciye artık güvenim kalmadı. O kadar yayın yapıyor ama pek kıracak gibi görünmüyor, yani biraz iplemiyor gibi insanları. İnşallah bizleri yanıltır veya sleirsgoevy adlı geliştirici yine bombayı patlatır.![]()
Doğrudur hocam, ben kod bazında kontrol etmediğimden orada bulunan son aktiflik durumuna göre yorum yaptım ancak yine de bu arkadaş 20 gündür yok ve bir anda tekrar aktif olmaya başladı. Projenin üzerinde yoğunlaştığı için hiç bakmadığını düşünüyorum ya da öyle olmasını umuyorum.Aslında projede her hangi bir değişiklik yok. En son 20 Ocak'ta güncellemişti ve halen öyle duruyor. Hatta geçen ay indirdiğim dosya ile karşılaştırdım bir satır bile değişmemiş. Bunun dışında Specter adlı geliştiriciye artık güvenim kalmadı. O kadar yayın yapıyor ama pek kıracak gibi görünmüyor, yani biraz iplemiyor gibi insanları. İnşallah bizleri yanıltır veya sleirsgoevy adlı geliştirici yine bombayı patlatır.![]()
PS4 ile alakası yok hocam. x86 kodunu ARM komut-setine çeviren deneysel bir program yazmış.sleirsgoevy, bir twit atmış ps4 ile ilgisi var mı?
Bende aynı dusuncedeyim yaza kadar bı beklentim yokBana kalırsa bu iş sanki daha da uzayacak yaz aylarını bulur ps4 ün 7.50 ve üzerindeki yazılımlarının kırılması o yüzden önümüzdeki birkaç ay fazla bir beklentiniz olmasın derim
Kırılması tahminimce 2022 yi bulur. Kimse kıracak gibi durmuyor. Tüm hackerlar bitcoin ve mining işine dört elle sarılmışlar.Bana kalırsa bu iş sanki daha da uzayacak yaz aylarını bulur ps4 ün 7.50 ve üzerindeki yazılımlarının kırılması o yüzden önümüzdeki birkaç ay fazla bir beklentiniz olmasın derim
Muhabbet ne buradaki ?
Heyecan yapmak istemiyorum ama sleirsgoevy'den gelince dayanamıyorum.
Yanlış anlamadıysam FreeBSD işletim sisteminde (PS4'ün temel aldığı işletim sistemi) güçlü bir açık bulmuş.Muhabbet ne buradaki ?
Kernel pointerlarını sanırım olmaması gereken bir yerde tutuyormuş freebsd o da buna dikkat çekmiş, daha iyi bir şekilde kırılmasına yol açabileceğini söylemiş.
Heyecan yapmak istemiyorum ama sleirsgoevy'den gelince dayanamıyorum.
Bana kalırsa bu iş sanki daha da uzayacak yaz aylarını bulur ps4 ün 7.50 ve üzerindeki yazılımlarının kırılması o yüzden önümüzdeki birkaç ay fazla bir beklentiniz olmasın derim
Bende aynı dusuncedeyim yaza kadar bı beklentim yok
Kırılması tahminimce 2022 yi bulur. Kimse kıracak gibi durmuyor. Tüm hackerlar bitcoin ve mining işine dört elle sarılmışlar.
bence bu işin içinde bir bit yeniği var, bir noktayı atlıyorlar. Deniyorlar ama olmuyor, Sony bence bu yüzden kısıtlı yayınlama istedi.Valla bu nasıl bir iş hala anlamış değilim. Bundan 1 ay önce herkes 15 güne kırılır, 1 haftaya kırılır, yok Mart başında kırılır diyordu. Şimdi ne olduysa 2022'ler yaz ayları konuşulmaya başlandı.
TheFlow0 ilgilenenler için bir ipucu paylaşmış. Umarım bir şeylerin başlangıcı olur.
Aynen de öyle hocam, kendisi beni blokladığı için bu twiti görmemiştim paylaştığınız için ellerinize sağlık. Bu bir kırılma noktası olabilir jailbreak için.
TheFlow0 ilgilenenler için bir ipucu paylaşmış. Umarım bir şeylerin başlangıcı olur.
Bir ihtimal last of us 2 oyunu 7.02 de çalışır dedik oda olmadı oyunu 7.02 ye göre ayarlayamadılar fix flan olsaydı iyidi yaniAynen de öyle hocam, kendisi beni blokladığı için bu twiti görmemiştim paylaştığınız için ellerinize sağlık. Bu bir kırılma noktası olabilir jailbreak için.
Mecbur üst surumlerin kırılmasını bekleyeceğiz artıkBir ihtimal last of us 2 oyunu 7.02 de çalışır dedik oda olmadı oyunu 7.02 ye göre ayarlayamadılar fix flan olsaydı iyidi yani
Hocam böyle haberlere inanmayın. Böyle bir şeyin olabilmesi için önce PS5'in kırılması gerekir.Haber çok dikkatimi çekti. Olacak iş değil. Bu oyun oynayanlar için kötü bir durum olur. Nerden çıktı bu bitcoin işi ekran kartı piyasası vs herşeyi bitirdi. Sizin fikriniz nedir üstadlar @Croesus and @Scofield ?![]()
PS5, kripto madenciliği için hacklendi
PlayStation 5'in güçlü CPU ve GPU'su özellikle kripto madencilerin iştahını kabartıyor. Ekran kartı fiyatları zirve yapmaya devam ederken madenciler d...www.merlininkazani.com
Haklısınız geyik muhabbetine taşıdım. Kusura bakmayın.Hocam böyle haberlere inanmayın. Böyle bir şeyin olabilmesi için önce PS5'in kırılması gerekir.
Ayrıca yazdığınız şey konu dışı. Geyik muhabbete yazsanız daha doğru olur.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK