SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

NORMLAYF58

Kullanıcı
22 Temmuz 2020
91
405
53
@Scofield hocam tahmin ediyorum yoğunsunuzdur ama bir önerim var, siteye bir tane discord açalım belirli günlerde buluşur sohbet eder jailbreak durumlarından konuşuruz bu da YouTube üzerinden yayınlansa site üç beş kuruş kazanabilir site yardıma ihtiyacı olan daha çok insana yayılabilir daha çok insan aydınlanabilir. Discord’umuz olsa bir de aktif bir topluluğumuz olur. Geyik muhabbeti güzel ama forumun çalışma mantığı yüzünden kıymetli bilgiler arka sayfalara düşüyor insanlar da YouTube videolarına okumaktan daha çok ilgi gösteriyorlar.

hem yayınlar oluyor, izleyenler olur canlı bir şekilde discordda paylaşır tartışılır bu konuyu da daha sakin daha yavaş sadece gelişmelerle tutarız.

benim amacım kesinlikle ne para ne ün ne yetkiler, tek derdim Türkiye’de yaşayan insanlar nitelikli bilgiye kolayca ulaşabilsinler bunun dışında herhangi bir isteğim olmadığını şimdi herkesin önünde beyan ediyorum.
Discord vardı sanırım bayadır var hemde yanılmıyorsam. Ama aktif değil orda toplanabiliriz. https://discord.gg/QrGt8wzY

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Herkese selam,güncel durumdan haberdar olmak isteyenler için Türkçeye çevirip paylaşmak istedim,konuşmalar sleirsgoevy ustanın başlattığı PS4 7.51'de çekirdek ofsetleri ve adresleri github başlığından aldım.Eli kulağında artık,tahminim max 1 ay bekleriz.Saygılar

hsm99b yorum yaptı 3 days ago

Eğer gerçekten 7.51'in icrasına sahipseniz, onu serbest bırakın ve diğer geliştirici gerisini halledecektir, ancak bu sadece birisi onu önce serbest bırakana kadar bir bahane, böylece onu değiştirebilir ve krediyi alabilirsiniz.

Matheussurf24 yorum yaptı 3 days ago

Seninle nasıl özel olarak konuşabilirim? Sanırım koşmak için yardımına ihtiyacım olabilir

yorum yaptı 3 days ago

@kafadergisi
7.51'deki yürütme için, kodu oluşturmak için toyc derleyicisini kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse, düzgün çalışması için gadget'larda hangi değişiklikleri yaptınız? Teşekkürler!

Regis242 yorum yaptı 3 days ago

Yayınlandıktan sonra, hiç kimse bu krediyi uygulamadan almayacaktır ve bence kullanıcıların geri bildirimlerinin istismarı daha iyi dengelemek istemesini beklemek için 7.51'i yayınlamanın en iyisi olacağını düşünüyorum.

Yazar
harshdhaliwal1 yorum yaptı 2 days ago

harshdhaliwal5103@gmail.com veya
twitter.com/Harsh83106577

Matheussurf24 yorum yaptı 2 days ago

Raporumu hackerone sitesindeki Playstation'a gönderdim, 8.03 istismarına gelince, hala webkit olmadan, ancak 8.03 için webkit geliştirmeyi engelleyeceğim, 7.55 üzerinde çalışmayı bitirdiğimde Sony hatayı düzeltir ve ifşa etmeme izin verir

Yazar
harshdhaliwal1 yorum yaptı 2 days ago

istesem aynı başlığa ben gidip versiyon 11 kırıldı yazarım, herkes yazabiliyor.
Aynı eleman için internette 8.03’ü Sony’e bildirdi 10k aldı diye birşey paylaşmışlar ama hackerone’da birşey gözükmüyor. Kanıt olarak gösterilen görselde gözüküyor ama kendilerinde birşey yok. Yani büyük ihtimal yalan ve yanlış bilgi fakat kenarda dursun haber vermiş olayım.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,799
75,054
113
@Scofield hocam tahmin ediyorum yoğunsunuzdur ama bir önerim var, siteye bir tane discord açalım belirli günlerde buluşur sohbet eder jailbreak durumlarından konuşuruz bu da YouTube üzerinden yayınlansa site üç beş kuruş kazanabilir site yardıma ihtiyacı olan daha çok insana yayılabilir daha çok insan aydınlanabilir. Discord’umuz olsa bir de aktif bir topluluğumuz olur. Geyik muhabbeti güzel ama forumun çalışma mantığı yüzünden kıymetli bilgiler arka sayfalara düşüyor insanlar da YouTube videolarına okumaktan daha çok ilgi gösteriyorlar.

hem yayınlar oluyor, izleyenler olur canlı bir şekilde discordda paylaşır tartışılır bu konuyu da daha sakin daha yavaş sadece gelişmelerle tutarız.

benim amacım kesinlikle ne para ne ün ne yetkiler, tek derdim Türkiye’de yaşayan insanlar nitelikli bilgiye kolayca ulaşabilsinler bunun dışında herhangi bir isteğim olmadığını şimdi herkesin önünde beyan ediyorum.
@Croesus Merhaba kardeşim, Nasılsın? Kusura bakma geç cevap veriyorum. Dediğin gibi yoğunluğum var ama gözüm arkada değil en azından sizler buradasınız :) Düşüncülerin çok güzel, hali hazırda da zaten bir discord'umuz var ama aktif değil. Paylaşılan önemli bilgilerin arka planda kaldığının bende farkındayım. Bu konu da neler yapabileceğimize bir bakacağım. Bunların dışında, gerçekten özverili davrandığın için çok teşekkür ederim kardeşim. Sitemizi düşünmen ve alternatif olabilecek kaynakları paylaşman takdire şayan bir davranış. Senin gibi değerli bir insanın forumumuzda yer almasından gurur duyuyorum. Allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun.

Sormak istediğin bir şey olursa özelden veya discord üzerinden haberleşiriz. Konular da yazılan mesajlar gözümden kaçabiliyor. (y)

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
@Croesus Merhaba kardeşim, Nasılsın? Kusura bakma geç cevap veriyorum. Dediğin gibi yoğunluğum var ama gözüm arkada değil en azından sizler buradasınız :) Düşüncülerin çok güzel, hali hazırda da zaten bir discord'umuz var ama aktif değil. Paylaşılan önemli bilgilerin arka planda kaldığının bende farkındayım. Bu konu da neler yapabileceğimize bir bakacağım. Bunların dışında, gerçekten özverili davrandığın için çok teşekkür ederim kardeşim. Sitemizi düşünmen ve alternatif olabilecek kaynakları paylaşman takdire şayan bir davranış. Senin gibi değerli bir insanın forumumuzda yer almasından gurur duyuyorum. Allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun.

Sormak istediğin bir şey olursa özelden veya discord üzerinden haberleşiriz. Konular da yazılan mesajlar gözümden kaçabiliyor. (y)
Allah sizden de razı olsun hocam çok teşekkür ederim,
Sorun yok hocam discorda katıldım konuşuruz oradan 👍🏻

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
istesem aynı başlığa ben gidip versiyon 11 kırıldı yazarım, herkes yazabiliyor.
Doğrudur,zaten kesinliği olmamakla birlikte kendi yorumu mu yazmak istedim.Paylaştığım alıntıdan yola çıkıp yorum yazdım.Bu konuşulanlar hikaye fasa fiso diyorsan bu başlık ve yazılanları ciddiye almasın arkadaşlar,beklentiye sokmayalım insanları fakat ben inanmak istedim bu yazılanlara,ne biliyim mantıklı geldi bu sefer.

TheCasH

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
96
55
18
Şuan 7.02 ve altı PRO cihazlar 3250-5000tl arasında satılıyor. Eğer 7.51 kırılırsa bence 3000-3500 arasına gerileyecek. Yani bu arkadaşların yaptığı iş Türkiye de bile ekonomiyi etkiliyor. 6.72 slim cihazım var 4K tv aldığım için PRO arıyorum ama Ankara'da bulamadım. 7.51 kırılmasını oyun oynamaktan ziyada PRO kırık bulmak için istiyorum. Umarım yakın zamanda iş çözülür.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Bi tane eleman var 7.55’i yayınladım diye github’da paylaşmış, sahte çıkmış zaten denk gelirseniz paylaşmayın arkadaşlar :F

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Şuan 7.02 ve altı PRO cihazlar 3250-5000tl arasında satılıyor. Eğer 7.51 kırılırsa bence 3000-3500 arasına gerileyecek. Yani bu arkadaşların yaptığı iş Türkiye de bile ekonomiyi etkiliyor. 6.72 slim cihazım var 4K tv aldığım için PRO arıyorum ama Ankara'da bulamadım. 7.51 kırılmasını oyun oynamaktan ziyada PRO kırık bulmak için istiyorum. Umarım yakın zamanda iş çözülür.
Bence elinde Ps4 Slim varsa Ps4 pro almana gerek yok. Ps4 Slim ile oyunları oynayıp en mantıklısı Ps5 sistemine geçmek. Ps5 gerçek anlamda 4k kalite veriyor. Pro da 4k bazı oyunlarda var her oyunda yok. Ps5 de ise her oyun nerdeyse 4k 60fps

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

Tunahan28

Kullanıcı
16 Ocak 2021
13
16
3
Bugün yayın var mı ?

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

TheCasH

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
96
55
18
Bence elinde Ps4 Slim varsa Ps4 pro almana gerek yok. Ps4 Slim ile oyunları oynayıp en mantıklısı Ps5 sistemine geçmek. Ps5 gerçek anlamda 4k kalite veriyor. Pro da 4k bazı oyunlarda var her oyunda yok. Ps5 de ise her oyun nerdeyse 4k 60fps
Pro için üzerine 500-750tl koymam yeterli ama PS5 için hem cihaz yok, hem oyunlar pahalı, hem de ben kırılma olmadan yeni konsol almıyorum. O yüzden prodan devam edeceğim.

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
254
210
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

ReaLioN

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Ocak 2021
107
90
28
Bizene senin PS4 -PS5 hangisini alacağından.!!
Bizene senin hangi HDD'yi makinene takacağından.!!
Bizene senin saçma sapan sorularından. Şu sayfayı sadece kırılma ile ilgili konular için kullanın. Öküze söylesek o bile anlamıştı burada hala anlamayan insanlar var hayret yahu hayret.

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Moderatörlerden ricam bu başlıkta sadece belirli kişilere yazma hakkı verin ya da banlama kuralları katılaşsın. Başlık bilgi kirliliğiyle doldu. Önüne gelen yazıyor en üstte bu başlık var diye. Diğer bir önerim de diğer başlıklar da ana sayfaya çıkarılırsa insanlar her konuyu buraya yazmaktan vazgeçebilir. Bu soruna el atarsanız sevinirim. Saygılarımla..

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,799
75,054
113
Sevgili arkadaşlar, bu konuda sadece kırılma ile ilgili haberleri paylaşıyoruz. Konuyu takip eden binlerce üyemiz var, burada yazılan her mesaj sonucunda üyelerimize bildirim veya mail gidiyor. Haliyle bir gelişme olduğunu düşünen arkadaşlarımızın hevesi kırılıyor. Tabii bununla beraber beklediğimiz versiyonların kırılmaması da can sıkıcı bir hal almıştır. O yüzden birbirinize söylediğiniz kırıcı laflardan dolayı özür dilemelisiniz. Eskiden olsa ban cezası verirdim ama sizleri de anlayabiliyorum ve bu yüzden tolerans gösteriyorum şimdilik.
Sizlerden ricam, bu konumuz sadece kırılma ile alakalı doğru bilgilerin paylaşıldığı bir yer olarak kalsın. (y)

Her türlü sorularınız ve muhabbetleriniz için @baybarsturan arkadaşımızın açtığı konudan sohbet edebilirsiniz.

UYARI: Bu açıklamadan sonra tekrar alakasız mesajlar yazılırsa, maalesef bu maddeleri uygulayacağım.
- Günlük ban cezası. (Tekrarı halinde sınırsız)
- Konuyu mesaj yazmaya kapatacağım ve sadece belirli bilgili kişiler mesaj yazacak.

Herkese iyi forumlar dilerim...

karakral

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
170
150
43
konu geyik muhabbete çevrilmiş olsa bile birbirinizi kırıcı incitici sözlerden kaçının arkadaşlar cihazı kırık olmayan ve uzun bir zamandır kırılmayı bekleyen arkadaşları anlayabiliyorum 2 seneden fazla kırılmayı bekleyen 5.55 kullanıcısıydım lakin hiçbir zaman kırmamaya çalıştım sadece bu kadar beklenirmi kırılmayacak siz aptalmısınız tarzı ağır konuşan bir ergene çok pis dalmıştım :) sözü fazla uzatmadan şunu belirtmek isterim birkaç sitede adminlik ve moderatörlük yapmış biri olarak şu tavsiyede bulunabilirim geyik muhabbetinin önüne geçemezsiniz yanlış konu başlıklarının altına yanlış yorumları arındıramazsınız playstationu yenı almış arkadaşlar konuya hakim olmayan diğer arkadaşlar veya playstationun kırılma işlemini playstatıonhaber yöneticilerinin gerçekleştirdiğini sanan üyeler daha neler neler benim fikrim geyiğe çevrilmiş postları silmek diğer sitede bu uygulanmış ve sonuç vermişti

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200A
Versiyon: 7.00
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz
Ram: 32,0 GB
HDD: 512 GB SSD
Ekran Kartı: AMD RADEON RX 6800-16GB OC
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro-64 Bit

ado102

Kullanıcı
23 Ocak 2021
22
12
3
Konuyu takip edemiyorum. Bu şekilde geyik muhabbeti devam ederse. Ben de bir daha siteye girmeyeceğim

Tevater213

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
152
225
43
Sevgili arkadaşlar, bu konuda sadece kırılma ile ilgili haberleri paylaşıyoruz. Konuyu takip eden binlerce üyemiz var, burada yazılan her mesaj sonucunda üyelerimize bildirim veya mail gidiyor. Haliyle bir gelişme olduğunu düşünen arkadaşlarımızın hevesi kırılıyor. Tabii bununla beraber beklediğimiz versiyonların kırılmaması da can sıkıcı bir hal almıştır. O yüzden birbirinize söylediğiniz kırıcı laflardan dolayı özür dilemelisiniz. Eskiden olsa ban cezası verirdim ama sizleri de anlayabiliyorum ve bu yüzden tolerans gösteriyorum şimdilik.
Sizlerden ricam, bu konumuz sadece kırılma ile alakalı doğru bilgilerin paylaşıldığı bir yer olarak kalsın. (y)

Her türlü sorularınız ve muhabbetleriniz için @baybarsturan arkadaşımızın açtığı konudan sohbet edebilirsiniz.

UYARI: Bu açıklamadan sonra tekrar alakasız mesajlar yazılırsa, maalesef bu maddeleri uygulayacağım.
- Günlük ban cezası. (Tekrarı halinde sınırsız)
- Konuyu mesaj yazmaya kapatacağım ve sadece belirli bilgili kişiler mesaj yazacak.

Herkese iyi forumlar dilerim...
En iyisi...

GardolapFuat

Kullanıcı
14 Ocak 2021
112
61
28

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
Çalışma hangi FW üzerine acaba?Takipteyiz.

Erasmus Muharrem

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
78
40
18
Bilgisayardan bir seyler gondermeden kirmanin bir yolu var mi? 7.02 versiyonum var.

Eyyupozger

Kullanıcı
8 Aralık 2020
155
66
28

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,799
75,054
113

Tevater213

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
152
225
43
Bir gelişme oldu mu acaba?

Hamzalgşhhğglglg

Kullanıcı
25 Kasım 2020
76
25
8
Yayın bittimi

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yayın sonucu nedir yazabilirmi?Beklenilen artık çoook mu yakın yoksa değişen birşey yok mu?Saygılar.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Ümitsiz konuşmak doğru değil arkadaşlar fakat zaten kaç haftadır çıktı çıkacak yayın yapıyorlar çıkarsa sitede ana sayfada görürsünüz.

artık ben zamana bırakmayı tercih ettim, 7.02’deki durumdan göreceğiniz üzere zaten çıktığında yüksek ihtimal sorunlu olacak düzelmesi zaman alacak yani demek istediğim biz ne kadar ”şu kadar yakınız” desekte jailbreak çıkmadığı sürece böyle demenin bir faydası yok.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,799
75,054
113
@Croesus +1 (y) İlave olarak, yayını bende izlemedim ama twitter üzerinden özet geçilen yazıları okudum. Hala üzerinde çalışıyorlar ve şu anda kırılması için erken diyebiliriz. Bu kadar uzamasının sebebi de, kırılmayı sağlayacak kernel açıklarına ait kodların el de olmamasıdır. Eğer bu kodlar olsaydı çoktan kırılmıştı. Geliştiriciler, işte bu kodları bulup kırmaya çalışıyorlar yani işleri bir hayli zor. Sonuç olarak, en azından uğraşıyorlar ve kırılması da aylar sürebilir ama üzülmeyin. Sabırla beklemeye devam edin. Zaten kırıldığı vakit duyurusunu yapacağız. (y)

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Ümitsiz konuşmak doğru değil arkadaşlar fakat zaten kaç haftadır çıktı çıkacak yayın yapıyorlar çıkarsa sitede ana sayfada görürsünüz.

artık ben zamana bırakmayı tercih ettim, 7.02’deki durumdan göreceğiniz üzere zaten çıktığında yüksek ihtimal sorunlu olacak düzelmesi zaman alacak yani demek istediğim biz ne kadar ”şu kadar yakınız” desekte jailbreak çıkmadığı sürece böyle demenin bir faydası yok.
@Croesus +1 (y) İlave olarak, yayını bende izlemedim ama twitter üzerinden özet geçilen yazıları okudum. Hala üzerinde çalışıyorlar ve şu anda kırılması için erken diyebiliriz. Bu kadar uzamasının sebebi de, kırılmayı sağlayacak kernel açıklarına ait kodların el de olmamasıdır. Eğer bu kodlar olsaydı çoktan kırılmıştı. Geliştiriciler, işte bu kodları bulup kırmaya çalışıyorlar yani işleri bir hayli zor. Sonuç olarak, en azından uğraşıyorlar ve kırılması da aylar sürebilir ama üzülmeyin. Sabırla beklemeye devam edin. Zaten kırıldığı vakit duyurusunu yapacağız. (y)
7.02 zaten aralık sonlarına doğru kırılmıştı bu kadar kısa sürede yeni bir versiyonu kırıp hemen yayınlamazlar demiştim dediğim oldu tahminimce mart ayının sonlarına doğru kırılır 7.55 araya 4 ay flan girmeden yeni yazılım kırılmaz

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım